20/01/2021 15:10:56

Γιαπωνέζα μπαρίστα μετατρέπει ένα φλυτζάνι καφέ σε… έργο τέχνης (Photos)

Γιαπωνέζα μπαρίστα μετατρέπει ένα φλυτζάνι καφέ σε… έργο τέχνης (Photos) - Media

 

Ελάχιστες συνήθειες έχουν μεγαλύτερη τελετουργική διάσταση από έναν πρωινό καφέ. Κάποιοι μπαρίστας έχουν μπει στον κόπο να τέρψουν τους οφθαλμούς μας με πούπουλα, φυλλαράκια φτέρης ή καρδούλες στον αφρό του latte μας.

Η Γιαπωνέζα μπαρίστα Ku-san αποφάσισε όμως να ανεβάσει την τέχνη του latte σε μεγαλύτερο υψόμετρο. Και να «ζωγραφίζει» στον αφρό τα αγαπημένα της θέματα: τα πουλιά.

Η Ku-san δεν είναι επαγγελματίας μπαρίστα, είναι αυτό που θα λέγαμε «οικιακή μπαρίστα». Επιδίδεται στη latte art ως χόμπι. Κατοικίδιό της είναι ο παπαγάλος Sakura. Αποφάσισε να συνδυάσει τα δύο πάθη της, την τέχνη του latte και τον Sakura και άρχισε να δημιουργεί πετούμενα τ' ουρανού στον αφρό. Στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο kunit92 αναρτά τις δημιουργίες της, τις οποίες συνοδεύει και με φωτογραφίες των πουλιών που στάθηκαν πηγές έμπνευσης γι' αυτήν.

«Αγαπώ τα πουλιά και τον καφέ» γράφει.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.