24/01/2020 19:06:51

Έχουν ξεσαλώσει οι ναζί της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο - Βρίζουν τον νέο δήμαρχο Ιωαννίνων επειδή είναι Εβραίος

Έχουν ξεσαλώσει οι ναζί της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο  - Βρίζουν τον νέο δήμαρχο Ιωαννίνων επειδή είναι Εβραίος - Media

 

Προσπαθούν να κάνουν χιούμορ, αλλά ο ναζί δεν έχει μυαλό ώστε να μπορέσει να κάνει χιούμορ. Γράφουν αθλιότητες στον τοίχο τους στο facebook και το twitter μετά γελάνε μόνοι τους γιατί είναι οι μοναδικοί που καταλαβαίνουν αυτό που έγραψαν. Οι χρυσαυγίτες, οι ναζί, η εγκληματική οργάνωση που ξεδοντιάστηκε στις εκλογές, συνεχίζουν να εκπέμπουν μηνύματα μίσους, γιατί απλά αυτό μπορούν να κάνουν μόνο.

Για παράδειγμα ο Χ.Μ, από την Εύβοια ο οποίος υπερήφανα δηλώνει «Έλλην εθνικιστής» και ο οποίος κάνει συνέχεια retweet τις ανακοινώσεις της ναζιστικής οργάνωσης και του αρχηγού της, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα το εξής: «Μάλλον το τραινάκι για Πολωνία πρέπει να αλλάξει δρομολόγιο. Να περάσει και από Γιάννενα».

Όταν γράφει τρενάκι ο ναζιστής της Χρυσής Αυγής, εννοεί τα τρένα του θανάτου που έφευγαν φορτωμένα εβραίους από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Άουσβιτς της Πολωνίας. Τώρα ο ογκόλιθος του χιούμορ ναζιστής Χ.Μ λέει το τρένο που πάει Άουσβιτς να περάσει και από τα Γιάννενα επειδή εκεί ο λαός ψήφισε για δήμαρχο τον εβραίο καθηγητή ιατρικής Μωυσή Ελισάφ.

Τα ίδια βέβαια είχε πει και ο φύρερ της ναζιστικής οργάνωσης πριν από καιρό για τους Έλληνες Εβραίους, ότι πήγαιναν στην Πολωνία «ταξιδάκι αναψυχής».

Ότι πιο βρώμικο ότι πιο άθλιο, τα χαμηλότερα ένστικτα του ανθρώπου, είναι αυτά που εκφράζει η ναζιστική οργάνωση, η οποία υπέστη συντριπτική ήττα στις εκλογές, εκεί που οι ναζιστές οπαδοί της ονειρευόντουσαν την δεύτερη θέση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.