search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:40
MENU CLOSE

Έχουν ξεσαλώσει οι ναζί της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο – Βρίζουν τον νέο δήμαρχο Ιωαννίνων επειδή είναι Εβραίος

04.06.2019 07:49
Η ακροδεξιά πολιτική πρόκληση της εποχής μας - Media

 

Προσπαθούν να κάνουν χιούμορ, αλλά ο ναζί δεν έχει μυαλό ώστε να μπορέσει να κάνει χιούμορ. Γράφουν αθλιότητες στον τοίχο τους στο facebook και το twitter μετά γελάνε μόνοι τους γιατί είναι οι μοναδικοί που καταλαβαίνουν αυτό που έγραψαν. Οι χρυσαυγίτες, οι ναζί, η εγκληματική οργάνωση που ξεδοντιάστηκε στις εκλογές, συνεχίζουν να εκπέμπουν μηνύματα μίσους, γιατί απλά αυτό μπορούν να κάνουν μόνο.

Για παράδειγμα ο Χ.Μ, από την Εύβοια ο οποίος υπερήφανα δηλώνει «Έλλην εθνικιστής» και ο οποίος κάνει συνέχεια retweet τις ανακοινώσεις της ναζιστικής οργάνωσης και του αρχηγού της, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα το εξής: «Μάλλον το τραινάκι για Πολωνία πρέπει να αλλάξει δρομολόγιο. Να περάσει και από Γιάννενα».

Όταν γράφει τρενάκι ο ναζιστής της Χρυσής Αυγής, εννοεί τα τρένα του θανάτου που έφευγαν φορτωμένα εβραίους από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Άουσβιτς της Πολωνίας. Τώρα ο ογκόλιθος του χιούμορ ναζιστής Χ.Μ λέει το τρένο που πάει Άουσβιτς να περάσει και από τα Γιάννενα επειδή εκεί ο λαός ψήφισε για δήμαρχο τον εβραίο καθηγητή ιατρικής Μωυσή Ελισάφ.

Τα ίδια βέβαια είχε πει και ο φύρερ της ναζιστικής οργάνωσης πριν από καιρό για τους Έλληνες Εβραίους, ότι πήγαιναν στην Πολωνία «ταξιδάκι αναψυχής».

Ότι πιο βρώμικο ότι πιο άθλιο, τα χαμηλότερα ένστικτα του ανθρώπου, είναι αυτά που εκφράζει η ναζιστική οργάνωση, η οποία υπέστη συντριπτική ήττα στις εκλογές, εκεί που οι ναζιστές οπαδοί της ονειρευόντουσαν την δεύτερη θέση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:39