search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:47
MENU CLOSE

Υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα (Video) 

07.06.2019 06:27
Βάνα Μπάρμπα για Αλέξη Γεωργούλη: «Στην Ευρωβουλή να κάνει τι αυτός ο άνθρωπος; Από πού κι ως πού Ευρωβουλή;» - Media

 

Με το Κίνημα Αλλαγής θα είναι υποψήφια βουλευτής η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. Στην ηθοποιό έχει γίνει ήδη πρόταση, πράγμα που αποκάλυψε και η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη, και σύμφωνα με πληροφορίες θα μπει στη μάχη του σταυρού στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών. 

«Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ, από το ΠΑΣΟΚ. Για μένα είναι ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος που με κάνει να θέλω να συμπράξω είναι γιατί πρόεδρος είναι γυναίκα. Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου…. Κι επειδή θεωρώ ότι είναι μία γυναίκα που έχει και τα guts, είδαμε και τελευταία τις αποφάσεις της… Μ’ αρέσει, θέλω να συμπράξω», είπε η Βάνα Μπάρμπα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:47