13/08/2020 20:42:39

Καλλιάνος: Θερμή εισβολή την Πέμπτη και την Παρασκευή - Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

 Καλλιάνος: Θερμή εισβολή την Πέμπτη και την Παρασκευή - Πού θα φτάσει η θερμοκρασία - Media

 

Διήμερο «φωτιάς» έρχεται την Πέμπτη και την Παρασκευή σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο ο οποίος μέσα από μια ανάρτησή του στο facebook προειδοποιεί για αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας μετά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που έπληξαν πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ειδικά την Παρασκευή, η θερμοκρασία θα προσεγγίσει ακόμη και τους 37-38°C στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της χώρας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για καύσωνα, τονίζει, καθώς οι μέγιστες τιμές του υδραργύρου δεν θα αγγίξουν ακραίες τιμές. Ωστόσο, η άνοδος αυτή που θα δείξει το θερμόμετρο μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια "μέτριας έντασης θερμή εισβολή, μικρής διάρκειας όπου η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές θα ξεπεράσει τους 36°C , αγγίζοντας τοπικά τους 37-38°C".

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, οι περιοχές όπου κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και Παρασκευής θα επηρεαστούν είναι οι ακόλουθες :

- Κεντρική Μακεδονία (τοπικά)
- Δυτική Στερεά
- Δυτική Πελοπόννησος
- Ανατολική Στερεά (τοπικά)
- Ανατολική Πελοπόννησος (τοπικά)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.