search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:56
MENU CLOSE

Απομάκρυνση Τζώνη Καλημέρη από το Open;

14.06.2019 06:53
Ο Τζώνη Καλημέρης για την αποχώρησή του από το Open – «Δεν ήταν δική μου απόφαση» - Media

 

Οργιάζουν οι φήμες από νωρίς το πρωί που κάνουν λογο για λύση συνεργασίας μεταξύ του Τζώνη Καλημέρη και του σταθμού Open, του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τις τελευταίες ημέρες επήλθε ρήξη στις σχέσεις τους, η οποία οφείλεται με ισχυρισμούς της διοίκησης του καναλιού για λανθασμένες επιλογές προσώπων και προγραμμάτων, αλλά και σε προβληματική διάχείρηση πολλών θεμάτων που αφορούν το Open.

Ωστώσο, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ούτε και επιβεβαιώνεται από τα στελέχη του Open η απομάκρυνση του κυρίου Καλημέρη, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός της ημέρας.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι ουδείς απαντά στα τηλέφωνα προκαλώντας εύλογη απορία τόσο για το αν ισχύει η πληροφορία, όσο και για το αν συνεχίζονται οι συζητήσεις προκειμένουν να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Σε κάθε περίπτωση, η περίοδος των έντονων αλλαγών για το Open έχει ήδη αρχίσει, καθώς οι προσδοκίες διαψεύσθηκαν και το πρόγραμμα που εμπνεύστηκαν τα στελέχη τα οποία εμπιστέυθηκε ο κ. Σαββίδης δεν κατάφερε να πιάσει τους στόχους και το κανάλι έχει αρνητικό απολογισμό.

Οι εξελίξεις άλλωστε είναι ραγδαίες, καθώς το πρωί της Παρασκευής κυκλοφόρησαν πληροφορίες για απομάκρυνση ακόμα δύο κορυφαίων στελεχών από την πυραμίδα του προγράμματος του Open και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:56