17/01/2020 15:26:22

«Μις Τουρισμός» Αντιγόνη Δεικτάκη: Ο αγώνας της 24χρονης Κρητικοπούλας (Video)

 «Μις Τουρισμός» Αντιγόνη Δεικτάκη: Ο αγώνας της 24χρονης Κρητικοπούλας (Video) - Media

 

Η πανέμορφη Κρητικοπούλα Αντιγόνη Δεικτάκη ετοιμάζεται να «κονταροχτυπηθεί» με 25 κορίτσια από όλο τον κόσμο

Η όμορφη Κρητικοπούλα Αντιγόνη Δεικτάκη είναι το κορίτσι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς για τη Μις Παγκόσμιος Τουρισμός που θα γίνει στην Κρήτη και στον οποίο θα λάβουν μέρος 25 κορίτσια από όλο τον κόσμο. Η όμορφη Κρητικιά μεγάλωσε στο Ηράκλειο, ο μπαμπάς της δουλεύει σε τράπεζα και εκείνη σπουδάζει Λογιστικά-Χρηματοοικονομικά.

Η προτροπή το καλοκαίρι του 2016 να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς άλλαξε τη ζωή της και την έφερε στον χώρο της μόδας. Κέρδισε τον τίτλο «Miss Beauty Embassador» και ταξίδεψε σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Ουκρανία, όπου δεν διακρίθηκε, αλλά ήταν μια σημαντική εμπειρία για εκείνη. Κατόπιν, αναδείχθηκε Μις Τουρισμός στα φετινά ελληνικά καλλιστεία που έγιναν στην Αθήνα. Ο χώρος της τηλεόρασης τη θέλγει, όμως δεν την ενδιαφέρει ακόμα να ασχοληθεί με τα τηλεοπτικά δρώμενα. 

Η γαλανομάτα Ηρακλειώτισσα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον «αγώνα» που θα δώσει στον διαγωνισμό για τη Μις Παγκόσμιος Τουρισμός.

Πηγή: ethnos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.