search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:32
MENU CLOSE

Βρετανία: Το κόμμα του Brexit θα προσφύγει κατά του εκλογικού αποτελέσματος στο Πέτερμποροου

24.06.2019 14:47
Reuters: Η ανακοίνωση του Εργατικού Κόμματος για το Brexit - Media

 

Την πρόθεση του κόμματος του Brexit να προσφύγει κατά του αποτελέσματος της επαναληπτικής εκλογής που έγινε στο Πέτερμποροου, στις αρχές του μήνα, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του, Νάιτζελ Φαράτζ, σε συνέντευξη τύπου, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί για διαφθορά σε ό,τι αφορά τις επιστολικές ψήφους της συγκεκριμένης εκλογικής διαδικασίας.

Το κόμμα του Brexit, έχασε στην επαναληπτική ψηφοφορία την έδρα από το κόμμα των Εργατικών για μόλις 683 ψήφους (εκλέχθηκε η υποψήφια των Εργατικών Λίζα Φορμπς και δεύτερος κατέληξε ο Μάικ Γκριν του κόμματος του Brexit), και τώρα το κόμμα του Brexit υποστηρίζει ότι υπήρξαν καταχρήσεις στις επιστολικές ψήφους που πρέπει να διερευνηθούν. “Πρόκειται για κάτι περισσότερο από το Πέτερμποροου. Πρόκειται για ένα σύστημα που είναι ανοιχτό στη διαφθορά, τον εκφοβισμό, τη δωροδοκία, την κατάχρηση σε όλα τα επίπεδα” είπε ο Φαράτζ.

Το κόμμα του σκοπεύει να υποβάλλει αίτημα που επιτρέπει την αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος για λόγους λαθών ή διαφθοράς, που σχετίζονται με την ψηφοφορία.

Οι αστυνομικές αρχές διερεύνησαν πέντε διαμαρτυρίες που σχετίζονται με την επαναληπτική εκλογή του Πέτερμπόροου, και ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξαν παρατυπίες σε τρεις περιπτώσεις, ωστόσο, το κόμμα του Brexit υποστηρίζει ότι απαιτείται πλήρης διερεύνηση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:31