search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Ηλίας Μελέτης: Το απρόοπτο τηλεφώνημα της κόρης του στον αέρα του «Πρωινού» (Video)

25.06.2019 13:50
Φαίη Σκορδά: Τα Χριστούγεννα στις Σέρρες και η φωτογραφία με τους γιους της - Media

 

Ο  Ηλίας Μελέτης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύο του αγγελούδια και τη σύζυγό του που είναι 15 χρόνια μαζί. 

«Η κόρη μου, η Κοραλία είναι 9 χρονών και το αγοράκι μου, ο Δημήτρης 3 χρονών… και στο σπίτι ζούμε ένα δράμα… είναι κανονικά στην κατασκήνωση και εμάς μας λείπει περισσότερο. Την πήγαμε Κυριακή πρωί και σήμερα είναι Τρίτη και όλο λέμε «Πού είναι το παιδί; Τι κάνει το παιδί; Γιατί δεν είναι μαζί μας; Μεγάλο άγχος… είναι μία ωραία δοκιμασία, αλλά λες μήπως ήταν νωρίς στα 9 του χρόνια να πάει; Δεν πρόλαβα να σηκώσω το τηλέφωνο όταν μπήκα στο πλατό, με έπαιρνε τηλέφωνο η κόρη μου. Την πήρα τηλέφωνο και το είχε κλειστό και τώρα με ζώσανε τα φίδια» είπε ο ηθοποιός!

Και λίγο αργότερα συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά εισέβαλε και του έδωσε το τηλέφωνό του γιατί χτυπούσε και ήταν η κορούλα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57