search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:10
MENU CLOSE

Η Νοτοπούλου έκανε προεκλογική αφίσα τον… Αντετοκούνμπο – Αντιδράσεις στα Social Media 

26.06.2019 07:01
Η Νοτοπούλου έκανε προεκλογική αφίσα τον… Αντετοκούνμπο - Αντιδράσεις στα Social Media  - Media

 

Σε μία κίνηση, η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις προχώρησε η Υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου. Η πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης έφτιαξε προεκλογική αφίσα στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο… Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αφορμή ήταν η μεγάλη του επιτυχία να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του NBA για την σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

Στην μισή εικόνα φιγουράρουν δύο φωτογραφίες του μπασκετμπολίστα, μία με την φανέλα των Μπακς και μία με της Εθνικής ομάδας, ενώ στην υπόλοιποι μισή, σε κόκκινο φόντο, είναι γραμμένα τα συνθήματα της προεκλογικής καμπάνιας της Κατερίνας Νοτοπούλου: Πού κατεβαίνει υποψήφια, «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας», ενώ αναφορικά με τον Αντετοκούνμπο, γράφει: «…Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς»!

Χαρακτηριστικό είναι πως ούτε στην «αφίσα», ούτε στην λεζάντα που την συνοδεύει υπάρχει πουθενά η λέξη «συγχαρητήρια», ενώ αντίθετα το κείμενο κάνει φουλ επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον μάλιστα για «υποκρισία στο…μεγαλείο της»!

Η αφίσα της κ. Νοτοπούλου δημιούργησε πολλές αντιδράσεις στα Social Media καθώς χρησιμοποιήθηκε ο Έλληνες σταρ χωρίς να το γνωρίζει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε»…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!

A post shared by Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07