search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:05
MENU CLOSE

Φαρ Ουέστ στη Σαλαμίνα: Βγήκαν «σιδερικά» για άρνηση καταβολής «προστασίας» (Photo)

27.06.2019 13:31
Κόλαση: Βροχή από σφαίρες έξω από κοτοπουλάδικο (Video, σκληρές εικόνες) - Media
 
Στη σύλληψη δύο ατόμων, που προσπάθησαν να “πουλήσουν προστασία” σε ιδιοκτήτη καταστήματος στη Σαλαμίνα προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
 
Εκτός από τους δύο συλληφθέντες, που είναι Έλληνες ηλικίας 37 και 40 ετών, για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ένας ακόμη 35χρονος Έλληνας, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, και επτά συνεργοί τους.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο συλληφθέντες μαζί με τον 35χρονο μετέβησαν σε κατάστημα του νησιού, όπου απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη του την καταβολή χρηματικού ποσού, προκειμένου να αναλάβουν την “προστασία” του καταστήματος.
 
Όταν αυτός αρνήθηκε, ο 40χρονος επιτέθηκε τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και σε θαμώνα του καταστήματος, τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι. Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο 35χρονος πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, ενώ έστρεψε απειλητικά το όπλο του προς θαμώνες του καταστήματος.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ρέπλικες πολεμικών τυφεκίων (τύπου Μ4), συσκευή ηλεκτρικού εκκενωτή ρεύματος (taser), χειρόγραφο σημείωμα που ανέγραφε διάφορα χρηματικά ποσά και καταστήματα στη Σαλαμίνα, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.
 
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί όπλων και οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03