search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:55
MENU CLOSE

«Σφάζονται» δημοσίως Πάμελα Άντερσον και Αντίλ Ραμί: «Ήταν βίαιος» – «Λέει ψέματα»

29.06.2019 14:54
«Σφάζονται» δημοσίως Πάμελα Άντερσον και Αντίλ Ραμί: «Ήταν βίαιος» - «Λέει ψέματα» - Media
 
Μετά από αρκετές ημέρες σιωπής, ο Αντίλ Ραμί, τοποθετήθηκε σχετικά με τις κατηγορίες που απηύθυνε εναντίον του η πρώην σύντροφος του, Πάμελα Άντερσον. 
 
Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, που συζούσε με τον Γάλλο διεθνή για μεγάλο χρονικό διάστημα, δήλωσε πρόσφατα πως ο Ραμί ήταν βίαιος, γεγονός που προκάλεσε τον αποκλεισμό του από την ομοσπονδία αλληλεγγύη των γυναικών, της οποίας υπήρξε πρεσβευτής.
 
H Άντερσον έγραψε στο Instagram: «Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή.
 
Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμέρισμα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες, “τέρατα”. Αλλά αυτό είναι χειρότερο.
 
Έλεγε ψέματα σε όλους. Πως είναι δυνατόν να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δύο γυναικών. Αυτός είναι το τέρας. Πως μπορώ να βοηθάω ένα σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου».
 
Στην απάντησή του ο Ραμί ήταν καταιγιστικός: «Γεια σε όλους. Λοιπόν, δεν έχω άλλη επιλογή, λυπάμαι. Σιωπούσα γιατί είμαι σοκαρισμένος και είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 33χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής.
 
Σε ανάρτησή του στο Instagram αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες περί της βίαιης συμπεριφοράς του και τόνισε πως όποιος τον γνωρίζει αυτόν και τις αρχές του, ξέρει ότι δεν θα έκανε ποτέ τίποτα τέτοιο.
 
Παράλληλα, εξέφρασε την πικρία του για την συμπεριφορά της πρώην συντρόφου του και δήλωσε πως θα απαντήσει στις «ψευδείς κατηγορίες».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54