search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Αλις Κούπερ: Η …συμφωνία θανάτου με τη σύζυγό του και η διευκρίνιση (Photo)

30.06.2019 09:57
Αλις Κούπερ: Η ...συμφωνία θανάτου με τη σύζυγό του και η διευκρίνιση (Photo) - Media

 

Άλλοι υπογράφουν προγαμιαία συμβόλαια και άλλοι σύμφωνα συμβίωσης… Ο Αλις Κούπερ και η επί 43χρόνια σύζυγός του, Σέριλ Γκοντάρ, έχουν «υπογράψει»… συμφωνία θανάτου.

«Εχουμε κάνει συμφωνία – Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει ο ένας χωρίς τον άλλο» είπε ο θρύλος της μέταλ στη βρετανική Mirror. «Οποτε κι αν αυτό συμβεί, θα το κάνουμε μαζί. Είμαι παντρεμένος εδώ και 43 χρόνια με το πιο υπέροχο κορίτσι στον κόσμο. Δεν έχουμε απατήσει ποτέ ο ένας τον άλλο», πρόσθεσε. 

Ωστόσο, στη συνέχεια έσπευσε να διευκρινίσει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι με τη συζυγό του δεν έχουν συμφωνία θανάτου, αλλά συμφωνία ζωής. «Αγαπάμε πολύ τη ζωή. Αυτό που εννούσα είναι ότι επειδή είμαστε σχεδόν πάντα μαζί, στο σπίτι ή στο δρόμο, αν συμβεί κάτι σε κάποιον από εμάς το πιο πιθανό είναι να είμαστε μαζί εκείνη την ώρα. Αλλά κανένας από τους δύο μας δεν έχει ρήτρα αυτοκτονίας (…)». 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:56