search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:11
MENU CLOSE

Πέντε πανέμορφα ελληνικά νησιά μακριά από την τουριστική «κακοφωνία» (Photos)

02.07.2019 08:43
Πέντε πανέμορφα ελληνικά νησιά μακριά από την τουριστική «κακοφωνία» (Photos)  - Media

 

Οι διακοπές είναι ένα θέμα υποκειμενικό. Άλλοι επιθυμούν να βρίσκονται με πολύ κόσμο, με δυνατή μουσική, ποτά και φασαρία και άλλοι στο άκουσμα της λέξης «διακοπές» ονειρεύονται την ηρεμία τους.

Αν είστε από τους τελευταίους, σας παρουσιάζουμε κάποια από τα νησιά που θα σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας καθώς εκτός από γαλήνιες διακοπές θα σας μαγέψουν με την ομορφιά τους.

Φολέγανδρος

Όμορφη, γραφική και εντυπωσιακή. Η ανάβαση στην εκκλησία της Παναγίας τη νύχτα θα σας προσφέρει μια σχεδόν εξωκοσμική εμπειρία.

Ικαρία

Η άγρια φυσική ομορφιά της και οι φιλόξενοι κάτοικοί της θα σας κάνουν να νιώσετε άμεσα ότι επιλέξατε για τις διακοπές σας ένα μέρος που θα σας αποζημίωνει κάθε στιγμή, μεταφέροντάς σε ένα εναλλακτικό και αυτόνομο σύμπαν.

Λειψοί

Νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα ψαροχώρι βγαλμένο από τα ελληνικά 60s, με υπέροχα νερά για κολύμπι και ανυπέρβλητη χαλαρωτική ενέργεια.

Κίμωλος

Γνήσια ομορφιά με παραδοσιακή χροιά, υπέροχες παραλίες, μακριά από ξέφρενα πάρτι και τουρίστες σε κάθε γωνιά.

Ανάφη

Αν η Σαντορίνη σας μαγεύει, αλλά δυσανασχετείτε με την πολυκοσμία της, η Ανάφη θα σας προσφέρει αυτό που αναζητάτε. Συναρπαστικά όμορφες παραλίες, θέα που κόβει την ανάσα από κάθε σημείο και κυρίως, «εξόριστη» από τον πολύβουο τουρισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08