search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:26
MENU CLOSE

Φεύγουν αμετανόητοι αλλά χορτάτοι!

02.07.2019 09:23
Φεύγουν αμετανόητοι αλλά χορτάτοι!   - Media

 

Πολιτεύτηκαν και κυβέρνησαν  με βασική στρατηγική τον διχασμό, τη συκοφαντία, την καταστρατήγηση της κοινής λογικής, την αλλοίωση κάθε πραγματικότητας, τη σκανδαλολογία, την αήθη εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων, τις σκευωρίες, με προκλητική ανικανότητα, θρυλική αγραμματοσύνη, βουτηγμένοι στα ψέματά τους, προβάλλοντας το πιο φασιστικό πρόταγμα της μεταπολίτευσης: το ανήθικο «ηθικό τους πλεονέκτημα» . 

Χλεύαζαν την κοινή γνώμη, βαφτίζοντας την τρόικα «θεσμούς» και το μνημόνιο «εποπτεία», εκχώρησαν τη δημόσια περιουσία για έναν αιώνα, ξεπούλησαν και  κατέστρεψαν κάθε δημόσιο αγαθό που είχε διασωθεί  -για το οποίο πριν έκαιγαν την Αθήνα- τραμπούκιζαν και ξυλοκοπούσαν πολιτικούς τους αντιπάλους και μαζί με τους Ναζί της Χρυσής Αυγής επιχειρούσαν να μπουκάρουν στην Βουλή προκειμένου να καταλύσουν το πολίτευμα. Εξάντλησαν με κάθε υπερβολή όλη την γκάμα των πολιτικών αθλιοτήτων για να καταλάβουν την εξουσία με αποτέλεσμα να χρεώσουν στο πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής τους περί τα 80 δις με τους πιο συντηρητικούς υπολογισμούς την ήδη καθημαγμένη ελληνική οικονομία κλείνοντας τις τράπεζες και επιβάλλοντας capital controls που ισχύουν ακόμα μέχρι σήμερα – και διεκδικούν εκ νέου την εξουσία ισχυριζόμενοι ότι το βαρύ τους χαρτί είναι η οικονομία…  

Επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα εναντίον του τύπου, της ελευθεροτυπίας, του κριτικού ελέγχου, της διαφορετικής άποψης. Χρησιμοποίησαν κάθε μέσο και τρόπο με εγκληματική διαστροφή προκειμένου να ελέγξουν κάθε είδηση, κάθε απόπειρα αμφισβήτησης από τον τύπο με πραξικοπηματικές ενέργειες που κακοποιούσαν τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας. Επιθυμούσαν σοβιετικού τύπου ενημέρωση. Χρησιμοποίησαν μαφιόζικες ΚΥΠατζίδικες μεθόδους προκειμένου να εξοντώσουν στοχευμένα  πολιτικούς τους αντιπάλους, κατασκεύασαν σκευωρίες για τις οποίες θα κληθούν να λογοδοτήσουν και επιδόθηκαν σε μια πρωτοφανή επιχείρηση χειραγώγησης της δικαιοσύνης υπονομεύοντας τα θεμέλια των δημοκρατικών θεσμών. 

Την ώρα που κατακεραύνωναν το «παλιό διεφθαρμένο» πολιτικό σύστημα για ύποπτες συναλλαγές με τις ελίτ, δημιούργησαν έναν οργιώδη μηχανισμό που ελέγχεται πολλαπλώς για σκανδαλώδεις εξυπηρετήσεις και αναθέσεις έργων σε εργολάβους δίχως φτυάρια, για διαγραφές χρεών καναλαρχών και επιχειρηματιών, με δικές τους τράπεζες και βοσκοτόπια, με βενεζουελάνικες επιχειρηματικότητες, με Πετσίτηδες και off shore, γενικότερα με όλη την ελίτ των ανθέων του κακού!   

Τώρα φεύγουν τραγικά αμετανόητοι αλλά χορτάτοι σε βάρος της χώρας, της κοινωνίας και της δημοκρατίας, βουτηγμένοι μέσα στον διχαστικό λόγο και την τοξικότητα να τους δηλητηριάζει, έχοντας ωστόσο  δυστυχώς υπονομεύσει και ναρκοθετήσει την επόμενη μέρα…  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:26