search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:47
MENU CLOSE

Ντουέτο Χατζή – Βερύκιου;

06.07.2019 09:47
Alpha Bank: Έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων στην κρίση  - Media

 

Θα κάνει ντουέτο με τον Δήμο Βερύκιο ο Τάκης Χατζής; ο δημοσιογράφος αποχωρεί στις 15 ιουλίου από τον ΣΚΑΙ και πηγαίνει στον Alpha για να αναλάβει από τον Σεπτέμβριο καθημερινή εκπομπή από τις 10:30 έως τις 12:30. 

Το πιθανότερο είναι να παρουσιάζει σόλο την τηλεοπτική εκπομπή χωρίς παρτενέρ, ωστόσο -σύμφωνα με το ένθετο Realife της RealNews-  ένα ιδιαίτερο δίδυμο φέρεται να «ψήνεται» για το ραδιόφωνο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάκης Χατζής θα αναλάβει καθημερινή εκπομπή πριν από τις 10 πρωί, ζώνη την οποία έως τώρα καταλαμβάνει ο Δ. Βερύκιος. 

Ένα σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι θέλει τους δύο σημοσιογράφους να ενώνουν δυνάμεις ως το νέο πρωινό ραδιοφωνικό δίδυμο. 

Στην περίπτωση αυτή δεν αποκλείεται να βγαίνουν μαζί και σε ζωνταντή σύνδεση στο «Happy Day», αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39