search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:39
MENU CLOSE

«Καραμπόλα» αφήνει εκτός Βουλής τη Σεμίνα Διγενή – Η συγκλονιστική ανάρτησή της

08.07.2019 15:36
digeni_semina.jpg
 
Ανατροπή έγινε τελικά στην Α’ Πειραιώς, καθώς από “καραμπόλα” το ΚΚΕ έχασε την έδρα στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, με αποτέλεσμα να μην εκλέγεται τελικά η Σεμίνα Διγενή.
 
Σε ανάρτησή της στο Facebook, η δημοσιογράφος κάνει λόγο για έναν δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα, σημειώνοντας πως χάθηκε μεν η 15η έδρα του ΚΚΕ ωστόσο “συνεχίζουμε όσα ξεκινήσαμε, με αμείωτο πείσμα και πάθος”.
 
Συγκεκριμένα, έγραψε: “Δώσαμε έναν δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα στην Α’ Πειραιά. Καταφέραμε να στείλουμε πίσω στις σπηλιές τους, τους δολοφόνους της Χ.Α. Μας εμπιστεύτηκαν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.
 
Χθες βράδυ, η 15η έδρα του ΚΚΕ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ αλλού. Εμείς ωστόσο, συνεχίζουμε όσα ξεκινήσαμε, με αμείωτο πείσμα και πάθος. Τα ακόμη πιο δύσκολα είναι μπροστά. Ευχαριστούμε για τη στήριξη, την έμπνευση και την αγάπη”.
Έναν μήνα πριν η Σεμίνα Διγενή είχε καταφέρει να εκλεγεί στην Ευρωβουλή με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, θέση από την οποία παραιτήθηκε επιλέγοντας να ριχτεί στη μάχη των εθνικών εκλογών.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:39