20/02/2020 09:36:47

Ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας ήταν ο λόγος για το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας ήταν ο λόγος για το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ - Media

 

Γιατί δεν είναι μόνο ότι η Νέα Δημοκρατία διόρισε αυτόν που κατηγορούσε ως καταστροφικό, δηλαδή τον πρώην αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, την εποχή που συνέβη η τραγωδία στο Μάτι. Αυτόν για τον οποίο ο κ.Μητσοτάκης έλεγε: «Πώς ασκούν τα καθήκοντά τους και σήμερα αυτοί οι άνθρωποι; Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ; Αυτοί μπορεί να κληθούν να διαχειριστούν και άλλη πυρκαγιά. Ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς να διαχειριστούν μια ακόμα καταστροφή;».

Η τραγωδία στο Μάτι συνέβη ημέρα Δευτέρα. Την Τετάρτη λοιπόν το βράδυ βγήκε ο Τάκης Χατζής στον ΣΚΑΪ και μετέδωσε την πληροφορία πως η κυβέρνηση σκέφτεται, αποφάσισε, να αποπέμψει την ηγεσία της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ. Εξαλλος τότε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αλλά και άλλοι μέσα στην ανοησία, έβγαλαν ανακοίνωση και ξεκίνησαν το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ.

Μερικές ημέρες αργότερα οι δύο αρχηγοί πήγαν σπίτι τους. Μερικούς μήνες αργότερα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ επιστρέφει τροπαιοφόρος.

Ήταν ένα ηλίθιο εμπάργκο. Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε από τη συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΪ στη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά. 

Πηγή: e-tetradio.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.