04/04/2020 15:54:30

Νέο σκάνδαλο για τον Τομ Κρουζ: Οι Σαϊεντολόγοι τον υποχρέωσαν να αποκόψει τα παιδιά του από τη Νικόλ Κίντμαν

Νέο σκάνδαλο για τον Τομ Κρουζ: Οι Σαϊεντολόγοι τον υποχρέωσαν να αποκόψει τα παιδιά του από τη Νικόλ Κίντμαν - Media
 
Μια νέα καταγγελία για τις σχέσεις του Τομ Κρουζ με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας προκαλεί αναταραχή στο Χόλιγουντ και νέα ερωτηματικά για την προσωπική ζωή του γνωστού σταρ.
 
Σε συνέντευξή της στο RadarOniline.com, η πρώην Σαϊεντολόγος Σαμ Ντομίνγκο υποστηρίζει ότι η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας υποχρέωσε τον Κρουζ να αποκόψει τα παιδιά του από την πρώην σύζυγό του, Νικόλ Κίντμαν, όταν το ζευγάρι χώρισε και η Κίντμαν αφορίστηκε από την εκκλησία.
 
Η Ντομίνγκο υποστηρίζει ότι την απόφαση για την αποκοπή της Ιζαμπέλα και του Κόνορ Κρουζ από την μητέρα τους την έλαβε ο ίδιος ο Τομ Κρουζ και ότι στη συνέχεια ουσιαστικά καθοδήγησε τα παιδιά στο πώς να βλέπουν και να αντιμετωπίζουν την Κίντμαν.
 
Προσέθεσε ότι η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας έχει μια εξαιρετικά σκληρή άποψη για την Κίντμαν, η οποία χώρισε με τον Κρουζ το 2001, και ότι τα υιοθετημένα παιδιά του Τομ Κρουζ δεν είχαν καμία απολύτως επιλογή σχετικά με τη στάση τους και τη ζωή τους.
 
Πηγή: Yahoo!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.