search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:08
MENU CLOSE

Aυγενάκης: «Σας διαβεβαιώσω πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να λάβετε τα λεφτά από την ΕΡΤ»

23.07.2019 17:05
Αυγενάκης για Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους - Media

 

Τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε η ΕΡΤ θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην ομιλία του στο πλαίσιο της κλήρωσης της Α1.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του υφυπουργού Αθλητισμού:

«Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι, αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι σήμερα εδώ, δίπλα στους ανθρώπους που χρηματοδοτούν, ρισκάρουν, και προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν για το όμορφο αυτό άθλημα. Ξεκινήσαμε μόλις σήμερα μια δουλειά συνετή, οργανωμένη και βρισκόμαστε, πλέον, σε μια θέση ευθύνης.

Βάλαμε τα θεμέλια για να πάμε το ελληνικό μπάσκετ μπροστά και πιο ψηλά. Σ’ αυτή τη βάση θα δουλέψουμε όλοι, γιατί μας ενδιαφέρει ο ελληνικός αθλητισμός εν γένει και το μπάσκετ.

Υπάρχει εξέλιξη για τα χρήματα της ΕΡΤ και το πλαίσιο χρηματοδότησης του νέου πρωταθλήματος. Από τη δικιά μου την πλευρά θα σας διαβεβαιώσω πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να συνεχίσετε τη δουλειά σας με τον προγραμματισμό που έχετε κάνει και να λάβετε κανονικά, έστω και με κάποιες μικρές αλλαγές, τα λεφτά από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Τις επόμενες μέρες θα πούμε περισσότερα. Καλή επιτυχία σε όλους. Κάποιος θα βγει πρώτος, κάποιος δεύτερος, όμως αυτό που μετράει περισσότερο είναι να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς βία και με πολύ περισσότερες οικογένειες στα ελληνικά γήπεδα».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:08