search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:13
MENU CLOSE

Ποδοσφαιριστής για να γιορτάσει το νέο του συμβόλαιο, ανέβασε στο ίντερνετ βίντεο με γυναίκα να του κάνει στοματικό έρωτα (Photos)

01.08.2019 08:09
Ποδοσφαιριστής για να γιορτάσει το νέο του συμβόλαιο, ανέβασε στο ίντερνετ βίντεο με γυναίκα να του κάνει στοματικό έρωτα (Photos) - Media

 

Χαρές και πανηγύρια για τον ποδοσφαιριστή Κλίντον Ενζιέ που υπέγραψε συμβόλαιο στη Δυναμό Μόσχας. Η χαρά του δε ήταν τόσο μεγάλη που θέλησε να τη μοιραστεί με τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μαζί με τη χαρά αυτή είπε να μοιραστεί και ένα βίντεο με τη σύντροφο του να του κάνει στοματικό έρωτα.

Το βίντεο ανέβηκε στο snapchat και σε λίγα λεπτά οι οθόνες των υπολογιστών είχαν χτυπήσει κόκκινο.

Ο Ενζιέ μέχρι πέρσι έπαιζε στη Γαλλική Μαρσέιγ, αλλά φέτος θα μετακομίσει στη Μόσχα με ένα «βασιλικό συμβόλαιο»

«Δεν ήθελα να ανεβάσω κάτι που θα προσέβαλε εμένα ή τη σύντροφο μου. Απλά πάτησα λάθος κουμπί και ενώ βιντεοσκοπούσα με το κινητό προσωπικές μας στιγμές, αυτές ανέβηκαν στο snapchat.» είπε ο Ενζιέ μετά το σάλο που προκλήθηκε. Μάλιστα οι αντιδράσεις στο ίντερνετ ήταν απολαυστικές με πολλούς να ανεβάζουν φωτογραφία του Ενζιέ με τη φανέλα η οποία φέρεται να έχει σπόνσορα το pornhub το σάιτ που δείχνει βίντεο για ενήλικες.

Μάλιστα κάποιοι άλλοι ταίριαξαν το όνομα του Ενζιέ που είναι Κλίντον με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και με την πράξη που έκανε η Λεβίνσκι στον Κλίντον και έφτιαξαν φωτογραφίες του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07