search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:33
MENU CLOSE

Διάσημο μοντέλο θύμα ληστείας στη Μύκονο – «Δεν έρχομαι ξανά»

12.08.2019 17:01
Διάσημο μοντέλο θύμα ληστείας στη Μύκονο - «Δεν έρχομαι ξανά» - Media

 

Με κακές εντυπώσεις αποχώρησε από τη Μύκονο το διάσημο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ. Η 24χρονη καλλονή έπεσε θύμα ληστείας στο νησί των ανέμων όπου είχε επιλέξει να περάσει λίγες ημέρες διασκέδασης και ξεκούρασης. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, δήλωσε πως δεν πρόκειται να επιλέξει ξανά το εν λόγω νησί ενώ συστήνει και στους ακολουθούς της (followers) να πράξουν το ίδιο. Να μην ταξιδέψουν δηλαδή μέχρι τη Μύκονο.

«Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω (σ.σ. τη Μύκονο). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραψε στην ανάρτησή της. Η Τζίτζι Χαντίντ πάντως δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τη ληστεία. Η Τζίτζχι Χαντίντ είχε επισκεφτεί το ελληνικό νησί μαζί με τις αδελφές της.

Η Τζελένα Νούρα Χαντίντ (Jelena Noura Hadid, γνωστή ως Τζίτζι Χαντίντ) γεννήθηκε το 1995 στις ΗΠΑ. Το διάσημο μοντέλο το 2013 υπόγραψε συμβόλαιο και κατατάχθηκε στον κατάλογο με τα μοντέλα του IMG Models. Τον Νοέμβριο του 2014 ψηφίστηκε και κατατάχθηκε στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του κόσμου, κατά το Models.com. Τον Ιανουάριο του 2015 ονομάστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ενώ την ίδια χρονιά μπήκε στη λίστα με τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret.

Η καριέρα στο μόντελινγκ για την Χαντίντ ξεκίνησε όταν η ίδια ήταν μόλις 2 ετών μόλις την ανακάλυψε ο Paul Marciano, της συλλογής ρούχων Guess. Ξεκίνησε το μόντελινγκ με την κατηγορία Baby Guess προτού χάσει το ενδιαφέρον της για το σχολείο. Η Χαντίντ επέστρεψε τελικά στο μόντελινγκ το 2011. Συνέχισε να συνεργάζεται με τον Marciano και έγινε το πρόσωπο της εκστρατείας Guess το 2012. Η Χαντίντ έχει πραγματοποιήσει τρεις εκστρατείες με την Guess ως ενήλικας.

Πηγή: travelstyle.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:32