search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:37
MENU CLOSE

Άνοιξε το πωλητήριο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

12.08.2019 17:23
Άνοιξε το πωλητήριο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - Media

 

Με καταλόγους της επιτυχημένης έκθεσης του μουσείου «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, βιβλία και άλλα πωλητέα αντικείμενα, επαναλειτουργεί από την περασμένη εβδομάδα το πωλητήριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

Όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, λόγω της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών χρειάστηκε να γίνει και επαναληπτική παραγγελία πωλητέων.

Εξάλλου, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα «οι ελλείψεις σε πωλητέα λόγω της αυξημένης ζήτησης, προκειμένου να μην επαναληφθούν οι διαμαρτυρίες των επισκεπτών, που απαιτούν να πάρουν μαζί τους κάποιο αναμνηστικό», όπως αναφέρει το υπουργείο, παρά το γεγονός ότι παραμένουν τα προβλήματα με τη μεταφορική εταιρεία.

«Η εικόνα του πωλητηρίου -και της αποθήκης του- με άδεια ράφια δεν πρέπει να επαναληφθεί» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:36