search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:28
MENU CLOSE

Σύλληψη 50χρονου στη Νίκαια – Κατηγορείται για 9 ληστείες στην περιοχή

18.08.2019 13:59
Λαμία: Τσακώθηκαν και έριχνε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά - Media

 

Στη σύλληψη ενός 50χρονου ημεδαπού, που φέρεται να έχει διαπράξει 8 ληστείες σε σουπερ μάρκετ, ζαχαροπλαστείο και κατάστημα πώλησης φρούτων στη Νίκαια και μία ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κερατσίνι, προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη Νίκαια.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ να κινείται στην περιοχή της Νίκαιας με μοτοσυκλέτα. Κατά την προσαγωγή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά διακριβώθηκε η συμμέτοχη του σε ένοπλες ληστείες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης από τις αρχές του μήνα, κινούνταν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα τις πρώτες πρωινές ώρες, με σκοπό να εντοπίζει διανυκτερεύοντα σούπερ-μάρκετ και άλλα καταστήματα.

Ακολούθως, εισέρχονταν σ’ αυτά φορώντας είτε κράνος είτε χειρουργική μάσκα και με την απειλή αεροβόλου όπλου, αφαιρούσε χρηματικά ποσά, ενώ στη συνέχεια διέφευγε με τη ίδια μοτοσυκλέτα, τα στοιχεία κυκλοφορίας της οποίας φρόντιζε να αποκρύπτει με τη χρήση αυτοκόλλητης ταινίας.

Στην οικία του 50χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι και 96 βλήματα αεροβόλου όπλου, χειρουργική μάσκα και αυτοκόλλητη ταινία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:27