search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:19
MENU CLOSE

Πόρος: Η «προφητική» ανάρτηση του άτυχου πιλότου λίγες ημέρες πριν την τραγωδία

21.08.2019 07:35
Πόρος: Η «προφητική» ανάρτηση του άτυχου πιλότου λίγες ημέρες πριν την τραγωδία - Media

 

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο με τραγικό απολογισμό τον θάνατο τριών ανθρώπων.

Πρόκειται για δυο Ρώσους και τον Έλληνα πιλότο, Νίκο Καρυστινό.

Το ελικόπτερο είχε προορισμό το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος», όμως, από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μπλέχτηκε στα εναέρια καλώδια της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτούν τον Πόρο με αποτέλεσμα να πέσει στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του νησιού και του Γαλατά.

Και οι τρεις επιβαίνοντες βρήκαν τραγικό θάνατο με τους άνδρες των ΟΥΚ να ανασύρουν λίγες ώρες αργότερα τις σορούς τους.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί η ανάρτηση που είχε κάνει λίγες ημέρες πριν ο άτυχος πιλότος, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί προφητική.

«Χαλάς την υγεία σου για μια δουλειά που σε περίπτωση θανάτου σου, θα ‘βρισκε αντικαταστάτη σε μια εβδομάδα. Πρόσεχε τον εαυτό σου, γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει», είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Νίκος Καρυστινός περίπου 10 μέρες πριν το τραγικό δυστύχημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14