23/01/2020 21:36:46

Ποια θα είναι η νέα εντυπωσιακή παρτενέρ του Πέτρου Πολυχρονίδη στον Τροχό της Τύχης

Ποια θα είναι η νέα εντυπωσιακή παρτενέρ του Πέτρου Πολυχρονίδη στον Τροχό της Τύχης   - Media

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές του Star.

Ο «Τροχός της Τύχης» ήταν ένα ρίσκο για το κανάλι το οποίο όχι μόνο πέτυχε, αλλά έγινε και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού.

Τη νέα σεζόν το παιχνίδι όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα γίνουν και οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για μια ακόμα χρονιά.

Μία από τις αλλαγές που θα γίνουν θα αφορά στην παρτενέρ του Πέτρου Πολυχρονίδη. Μετά την Τζούλια Νόβα, αποχωρεί και η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου.

Το πανέμορφο κορίτσι δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων του καναλιού και έτσι δεν θα είναι στον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Η αντικαταστάτριά της έχει ήδη βρεθεί, αλλά ακόμα δεν ανακοινώνεται απ’ το Star. Το μόνο σχόλιο που κάνουν οι άνθρωποι του καναλιού για την παρτενέρ του Πέτρου Πολυχρονίδη, είναι ότι θα θυμίζει… Τζούλια Νόβα. Τόσο εντυπωσιακή θα είναι.

Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Dailymedia

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.