search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:59
MENU CLOSE

Εφιάλτης για νεαρή γυναίκα – Αναγκάστηκε να συναντήσει τον παιδεραστή που την είχε βιάσει πριν 11 χρόνια  (Photos)

25.08.2019 08:20
Εφιάλτης για νεαρή γυναίκα - Αναγκάστηκε να συναντήσει τον παιδεραστή που την είχε βιάσει πριν 11 χρόνια  (Photos) - Media

 

Κατά τη διάρκεια μιας συμβουλευτικής-ψυχολογικής συνεδρίας, μια γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα που την βίασε όταν ήταν παιδί.

Η 21χρονη Laura Cook κακοποιήθηκε από τον γείτονά της, τον 49χρονο Brian Dick, όταν ήταν μόλις 10. Ο οδηγός φορτηγού φυλακίστηκε για εννέα χρόνια στο High Court του Εδιμβούργου τον Νοέμβριο του 2011.

Αλλά τον περασμένο Σεπτέμβριο, μόλις ένα χρόνο μετά την αποφυλάκισή του, η 21χρονη τον είδε στο νοσοκομείο Falkirk όπου είχε πάει για μια θεραπεία.

Είπε: «Πήγα στην αίθουσα αναμονής και είδα τον Brian Dick και τον αστυνομικό που τον πρόσεχε να περιμένει να δει τον κοινωνικό λειτουργό του. Ξεκίνησα να φωνάζω:”Παιδεραστή! ” Μία από τις προϋποθέσεις της ποινής ήταν ότι αν τύχαινε ποτέ να με πλησίαζε έπρεπε να απομακρυνθεί. Αλλά κάθισε εκεί. Ο διευθυντής ήρθε και ζήτησε συγγνώμη. Είπε: “Είναι εντάξει, είναι εντάξει, θα τον μετακινήσουμε.” Τρελάθηκα, έτρεμα, ήμουν άρρωστη».

Ο Dick κακοποίησε τη Laura, αφού γνώρισε φιλικά την οικογένειά της και προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως μπέιμπι σίτερ.

Τη βίαζε για πάνω από 18 μήνες, δένοντάς την με ταινία και καλώδια.

Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να εμποδίζει έναν απελευθερωμένο βιαστή να επιστρέψει στην ίδια κοινότητα με το θύμα του.

Η Laura Cook είναι τώρα πολύ φοβισμένη για να βγει από το σπίτι της. «Από την ηλικία των 12 ετών, βλέπω συνεχώς ψυχολόγους και συμβούλους», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30