search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:38
MENU CLOSE

Απέδρασαν τέσσερις κρατούμενοι από τις αγροτικές φύλακες Τίρυνθας

28.08.2019 11:39
Απέδρασαν τέσσερις κρατούμενοι από τις αγροτικές φύλακες Τίρυνθας - Media

 

Τέσσερις κρατούμενοι δραπέτευσαν μέσα από το κελί τους, στις αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας. Η απόδραση των τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης και άργησε να γίνει αντιληπτοί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Οι δραπέτες, δύο Αλβανοί, ένας Μαροκινός και ένας Αιγύπτιος, αρχικά έκοψαν με αυτοσχέδια λίμα τα κάγκελα του κελιού τους και καταφέρνοντας να βγουν στο προαύλιο του σωφρονιστικού ιδρύματος εξαφανίστηκαν, «κάτω από τη μύτη» και των εξωτερικών φρουρών.

Η απουσία των τεσσάρων κακοποιών έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής καταμέτρησης. Αμέσως ενημερώθηκε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και δόθηκε εντολή σε όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στο Ναύπλιο και το Άργος να ξεκινήσουν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των τεσσάρων δραπετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:37