search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:53
MENU CLOSE

«Θα είσαι πάντοτε το αστέρι» – Συντετριμμένος ο Λουϊς Ενρίκε – Πέθανε η 9χρονη κορούλα του

29.08.2019 20:49
Ξανά στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε - Media

 

«Θα μας λείπεις, αλλά θα σε θυμόμαστε για κάθε μέρα της ζωής μας, έχοντας πάντα την ελπίδα ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να συναντηθούμε ξανά. Θα είσαι πάντοτε το αστέρι που θα καθοδηγεί την οικογένειά μας».

Με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωνε ο Λουίς Ενρίκε τα λόγια του στην ανακοίνωση της χειρότερης είδησης της ζωής του. Ο Ισπανός προπονητής έχασε την 9χρονη κορούλα του, Τσάνα, η οποία έπειτα από πεντάμηνη άνιση μάχη με μία μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα, έφυγε πολύ νωρίς από κοντά του.

Κανείς δεν γνώριζε ποιο ήταν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος είχε αναλάβει την Εθνική Ισπανίας, αλλά εργαζόταν μέσω skype από το σπίτι, ενώ πριν από λίγο καιρό αναγκάστηκε να παραιτηθεί, επειδή αδυνατούσε να ασχοληθεί όπως έπρεπε με τη δουλειά του.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52