09/04/2020 23:57:31

Πού πάει η Στάη μετά το Οpen

Πού πάει η Στάη μετά το Οpen - Media

 

Επόμενος και για κάποιους τελευταίος σταθμός στην πολυετή καριέρα της όλο και πιο έντονα ακούγεται από χθες το απόγευμα στα δημοσιογραφικά γραφεία πως θα είναι για την Ελλη Στάη η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, εκεί που ξεκίνησε την καριέρα της ως κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων το 1982 πριν 37 χρόνια.

Σε αυτή τη συνεργασία δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή στο οικονομικό καθώς η Ελλη Στάη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων όταν άλλαξε το καθεστώς αμοιβής των δημοσιογράφων της ΕΡΤ και φυσικά είχε εκφωνήσει το τελευταίο δελτίο πριν κλείσει η ΕΡΤ και ανοίξει αργότερα η ΝΕΡΙΤ.

Μόνο που αυτή τη φορά αν η συνεργασία προχωρήσει δεν θα την δούμε στο δελτίο ειδήσεων αλλά σε εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή. Χωρίς βέβαια να αποκλείονται κάποιες παρεμβάσεις στο δελτίο όταν το απαιτεί η πολιτική επικαιρότητα.

Τίποτα ακόμη δεν είναι βέβαιο και στο συγκεκριμένο θέμα θα αργήσουν οι εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση μετά τα μέσα του Οκτώβρη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.