search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12
MENU CLOSE

ONE TV: Τι θα γίνει με όσους έχουν εκπομπές στο ιντερνετικό κανάλι – Οι σκέψεις της διοίκησης

08.09.2019 08:38
Τηλεθέαση Παρασκευής: Οι πρωτιές Καινούργιου, Μουτσινά και η μάχη των ριάλιτι - Media

 

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες στη Συγγρού όπου στεγάζεται ο νέος σταθμός ONE TV του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το νέο πρόγραμμα… Και να είναι όλα έτοιμα όταν δοθεί το πράσινο φως για να εκπέμψει ως ελεύθερο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα enimerosi24.gr, προς αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν ο σταθμός ενισχύεται με νέα πρόσωπα, για τις ανάγκες των εκπομπών του, αλλά και για να καλυφθούν κενά στον διοικητικό του τομέα.

Ειδικότερα όμως για τους παρουσιαστές και το νέο πρόγραμμα, ακούγεται ότι η διοίκηση δεν έχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει πρόσωπα από τις εκπομπές που φιλοξενεί στο ιντερνετικό εγχείρημα… Αναγνωρίζοντας – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι δεν έχουν την εμπειρία να σταθούν ανταγωνιστικά στους παρουσιαστές των υπολοίπων καναλιών.

Αφού ως γνωστόν τις εκπομπές του ιντερνετικού ΟΝΕ TV παρουσιάζουν δημοσιογράφοι του “Βήματος”, των “Νέων” και των “Παραπολιτικών” εκ των οποίων οι περισσότεροι δεν διαθέτουν τηλεοπτική εμπειρία. Φυσικά θα αξιοποιηθούν όλοι στο νέο κανάλι, καλύπτοντας όμως διαφορετικές ανάγκες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:10