search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:15
MENU CLOSE

Με …εντολή Μητσοτάκη «αποκαταστάθηκαν» οι υπουργοί Οικονομικών – Και Βαρουφάκης – Τσακαλώτος

12.09.2019 08:37
88888

 

Στην αίθουσα συσκέψεων του υπουργείου Οικονομικών , στον 6ο όροφο του εμβληματικού κτιρίου της πλατείας Συντάγματος έγινε χθες συνεδρίαση του οικονομικού επιτελείου υπο την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, το βλέμμα του Μητσοτάκη έκανε ένα γύρο στις φωτογραφίες των υπουργών Οικονομικών που είναι κρεμασμένες εκεί.

Απόρησε γιατί ο χρόνος έχει σταματήσει στο 2009, καθώς το τελευταίο πορτρέτο είναι του Γιάννη Παπαθανασίου, ο οποίος, ως γνωστόν ήταν ο τελευταίος υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Καραμανλή.

Κανένα από τα πορτρέτα όσων διατέλεσαν υπουργοί Οικονομικών στα χρόνια της μεγάλης κρίσης δεν υπάρχει στην αίθουσα.

Το θέμα συζητήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη και αποφασίστηκε να αποκατασταθούν ..δια της κρεμάλας και όλοι οι υπουργοί Οικονομικών των Μνημονίων.

Έτσι αναμένονται με ανυπομονησία τα πορτρέτα των Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελου Βενιζέλου, Φίλιππου Σαχινίδη, Γιώργου Ζαννιά, Γιαννη Στουρνάρα, Γκίκα Χαρδουβελη, Γιανη Βαρουφάκη, Γιώργου Χουλιαράκη και Ευκλείδη Τσακαλώτου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14