search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:11
MENU CLOSE

Μήνυμα Κοσιώνη, ανακοίνωση και αλλαγές στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ

16.09.2019 17:00
Σία Κοσιώνη: «Αυτή είμαι, τη δουλειά μου την κάνω καλά» (Video) - Media

 

Με αλλαγές ξεκίνησε τη Δευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Η Σία Κοσιώνη μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε πρώτη την ανακοίνωση για τις αλλαγές, σημειώνοντας:

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από το να αλλάζεις διαρκώς χωρίς να αλλοιώνεσαι. Από την προσεχή Δευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με νέα εικόνα και σε νέα ώρα, 19.50, αλλά με την ίδια πληρότητα και μαχητικότητα!», έγραψε η ίδια, δείχνοντας στους followers της μια εικόνα από το ανανεωμένο πλατό.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ με επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε πως για την αλλαγή της ώρας.

Η ανακοίνωση του σταθμού

«Για μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση. Μπροστά στο ρεπορτάζ, με εγκυρότητα, μαχητικότητα και αστραπιαία αντανακλαστικά. Μπροστά στην ανάλυση, με αξιοπιστία, ουσία και θάρρος. Μπροστά στην τεχνολογία, με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές. Από σήμερα σε νέα ώρα, στις 19.50. ΣΚΑΪ Ειδήσεις. Πάντα μπροστά», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Πηγή: gossip-tv

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:11