12/07/2020 05:12:13

ΣΥΡΙΖΑ για Ζακ Κωστόπουλου: Να διαλευκανθεί πλήρως η στυγερή δολοφονία

ΣΥΡΙΖΑ για Ζακ Κωστόπουλου: Να διαλευκανθεί πλήρως η στυγερή δολοφονία - Media

 

Την πλήρη διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή της συμπλήρωση ενός χρόνου από όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας. 

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: 

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από τη στυγερή δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας. Το βάναυσο αυτό περιστατικό έφερε στην επιφάνεια πολλαπλές πτυχές από την κουλτούρα της μη ανοχής της διαφορετικότητας, της επιβίωσης της πρακτικής της αυτοδικίας αλλά και των αναχρονιστικών στερεοτύπων γύρω από το ζήτημα της τοξικοεξάρτησης, τα οποία, όπως φάνηκε, μπορούν να οδηγήσουν στην ωμή βαρβαρότητα.

Η απαίτηση για την πλήρη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου. Είναι χρέος όλων μας να εργαστούμε σε καθημερινή βάση για μια πιο δίκαιη και ισότιμη κοινωνία, απαλλαγμένη από αναχρονιστικά στερεότυπα και προκαταλήψεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.