search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:36
MENU CLOSE

Σφοδρές αντιδράσεις για διαφήμιση αλυσίδας φούρνων που δείχνει οδηγό να παραβιάζει τον μισό ΚΟΚ (photo)

26.09.2019 12:48
Κομπίνες στα διπλώματα οδήγησης: Μονόφθαλμος έβλεπε τέλεια και με τα δύο… μάτια - Media

Πολλές είναι οι καταγγελίες για διαφημιστική επιλογή ελληνικής εταιρείας γρήγορου φαγητού, η οποία ουσιαστικά προβάλλει λάθος μηνύματα για την οδική ασφάλεια, θέλοντας να αναδείξει την κατηγορία «finger food».

Συγκεκριμένα, απεικονίζεται ένας οδηγός, ο οποίος μιλώντας στο κινητό και κρατώντας στο δεξί του χέρι ένα κρουασάν (;) και στο αριστερό ένα ποτήρι καφέ, δηλαδή χωρίς χέρια, να οδηγεί! Τουλάχιστον φαίνεται να φοράει τη ζώνη ασφαλείας, την οποία σίγουρα θα χρειαστεί, εφόσον οδηγεί έτσι…

Σύμφωνα με το Newsauto πρόκειται για μία ατυχής marketing επιλογή, η οποία είναι τυπωμένη σε banner στην είσοδο καταστήματος «ΒΕΝΕΤΗΣ», το οποίο επισκέπτονται πολλοί οδηγοί κάθε ημέρα. Και αυτό όταν στη χώρα μας θρηνούμε εκατοντάδες θύματα από τροχαία ατυχήματα, όντας στη θλιβερή πρώτη θέση της Ε.Ε. εδώ και δεκαετίες.

Ελπίζουμε σύντομα η συμπαθής εταιρεία, να αποσύρει τη συγκεκριμένη διαφημιστική προβολή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:36