search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:45
MENU CLOSE

Η ευγενής απάντηση Τσακαλώτου στην κριτική του Αντώνη Δελλατόλα (Audio)

27.09.2019 12:30
Τσακαλώτος: Ταξική μεροληψία υπέρ των πολύ πλουσίων στο προσχέδιο προϋπολογισμού - Media

 

Με χιούμορ και πνεύμα αυτοκριτικής έκανε δεκτή την κριτική του Αντώνη Δελλατόλα ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του Real FM και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Παίρνω με θετικό τρόπο την κριτική, δεν είμαι θιγμένος σε καμία περίπτωση», ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σημειώνοντας ότι ο αριστερός παίρνει υπόψη την κριτική. «Το παίρνω σαν ευκαιρία να εξηγήσω που κάναμε λάθη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ένας αριστερός δεν είναι κάποιος που ‘’πουλάει’’ ότι όλα πάνε καλά», είπε ακόμα ο Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι, αντιθέτως, ο αριστερός παίρνει υπόψη του συσχετισμούς και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί εντός αυτών αλλά και να τους αλλάξει, διαμορφώνοντας συμμαχίες.

Σε πρόσφατο άρθρο του ο Αντώνης Δελλατόλας είχε ασκήσει κριτική, μεταξύ άλλων, και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τα πεπραγμένα του ως υπουργός Οικονομικών, σημειώνοντας ότι «όταν σου λαχαίνει ο ‘’κλήρος’’ από καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο με λαμπρές σπουδές (όπως πολλοί άλλοι) να ηγηθείς του υπουργείου Οικονομικών σε μια σημαντική περίοδο μετά τις αυταπάτες, δεν μπορεί να μην το εκτιμάς. Έχεις μπει στα σαλόνια των Βρυξελλών, στα γραφεία των μεγάλων τραπεζών, στα άδυτα της ΕΚΤ, δεν μπορείς να μιλάς και να εξηγείς την πολιτική σου μόνο στα ξένα ΜΜΕ και να απαξιοίς να ενημερώσεις τον κόσμο από τα ελληνικά μίντια (στο κάτω – κάτω ήσουν πολύ τακτικά καλεσμένος στα ενημερωτικά πρωινάδικα). Τι τους έχεις τους εδώ συναδέλφους, να καταγράφουν τις ατάκες από τα κρύα αγγλοσαξονικά ρητά;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03