search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:12
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Μόρια: Ιατροδικαστής: «Μου έφεραν αποκαΐδια…»

30.09.2019 17:18
«Σκληρή» γραμμή γερμανικών ΜΜΕ για Μόρια:
 
Δείγματα από αποκαΐδια που περισυνέλεξαν πρόσφυγες από το εσωτερικό των καμένων κοντέινερ της Μόριας και έφτασαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Μυτιλήνης, στέλνονται στην Αθήνα, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να υπάρχουν σε αυτά καμένοι ιστοί που να ανήκουν σε άνθρωπο.
 
Μιλώντας στο ethnos.gr, ο ιατροδικαστής Μυτιλήνης, Θόδωρος Νούσιας, αναφερόμενος σε πληροφορίες για περισσότερους νεκρούς ανέφερε ότι «έπειτα από το απανθρακωμένο πτώμα της γυναίκας, μου έφεραν και δύο σακούλες με αποκαΐδια, κυρίως καμένα ρούχα και άλλα αντικείμενα.
 
Μέσα σε αυτά υπήρχαν κάποια ευρήματα που χρήζουν εξέτασης. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται για καμένο ανθρώπινο ιστό, αλλά οφείλουμε να το διερευνήσουμε. Θα στείλω τα δείγματα στην Αθήνα για να γίνει εξέταση DNA στο εργαστήριο, για παν ενδεχόμενο».
 
Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες ώρες της τραγωδίας οι πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο νεκρούς, μια γυναίκα και ένα μωρό, ωστόσο, οι Αρχές μιλούν πλέον μόνο για ένα θύμα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27