search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:42
MENU CLOSE

«Θα σε σφάξω!» – Καθηγητής επιτέθηκε σε μαθητή με σουγιά στη Μεταμόρφωση

04.10.2019 17:56
Σχέδια επί χάρτου για το πώς θα ανοίξουν τα σχολεία - Media

 

Απίστευτο περιστατικό σε Γυμνάσιο. Καθηγητής απείλησε κρατώντας σουγιά έναν μαθητή, λέγοντάς του μάλιστα «αν έρθεις αύριο θα σε σφάξω».

Σε 13 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ένας 67χρονος καθηγητής του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης, έπειτα από καταγγελίες, οι οποίες τον ήθελαν να απειλεί λεκτικά μαθητή μέσα στην τάξη, λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως «αν έρθεις αύριο θα σε σφάξω». Ο καθηγητής παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, ενώ παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Το περιστατικό που στάθηκε ως αφορμή για τη σύλληψη του καθηγητή σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, 1ης Οκτωβρίου.

Ο μαθητής περιέγραψε στη μητέρα του το περιστατικό και τότε πήγαν μαζί στον καθηγητή προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις. Τότε, ο καθηγητής επιτέθηκε λεκτικά και στη μητέρα και επανέλαβε την ίδια απειλή που είχε εξαπολύσει σε βάρος του παιδιού.

Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο του καθηγητή, σύμφωνα με το sigmalive.

Στον έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του ένας σουγιάς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41