search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:19
MENU CLOSE

Όταν ο Μπογδάνος έλεγε το ΚΚΕ τη μόνη αξιοπρεπή επιλογή για αριστερούς (Photo)

08.10.2019 08:15
Όταν ο Μπογδάνος έλεγε το ΚΚΕ τη μόνη αξιοπρεπή επιλογή για αριστερούς (Photo) - Media

 

Δεν ξέρουμε ποιοι το θυμούνται σήμερα, αλλά πριν από 11 περίπου μήνες, ο τότε δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος είχε “τολμήσει” να ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία του με πόζα μαζί με ττον Ριζοσπάστη, ανά χείρας, την εφημερίδα που εκδίδεται από το ΚΚΕ. Το πρωτοσέλιδο δεν ήταν τυχαίο, καθώς αναφερόταν στα 100 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικότερου και γηραιότερου ελληνικού πολιτικού κόμματος.

Η φωτογραφία συνεδευόταν και μια μια αξιοζήλευτη για τα… πολιτικά μέτρα του Μπογδάνου:

«Επιμένεις να είσαι αριστερός; Αυτή είναι η μόνη αξιοπρεπής, πατριωτική επιλογή σου στην Ελλάδα του 2018».

Προφανώς τότε, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ζητούμενο του Μπογδάνου ήταν η προβολή οποιασδήποτε πολιτικής φωνής αντιπολιτευόταν την κυβέρνηση Τσίπρα.

Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά. Η χώρα κυβερνάται από τη ΝΔ, και ο ίδιος από δημοσιογράφος μεταπήδησε στα κοινοβουλευτικά έδρανα με τη… φανέλα της ΝΔ.

Έτσι δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία με τα επεισόδια του ΠΑΜΕ με τα ΜΑΤ στο άγλμα Τρούμαν. Έσπευσε να “αλιεύσει” το όνομα του διαδηλωτή -από ποια υπηρεσία άραγε; – και να την δημοσιοποιήσει στον Σκάι, όπου εργαζόταν επί χρόνια. Έδειξε λοιπόν τι πραγματικά πιστεύει για τη “μόνη αξιοπρεπή πατριωτική επιλογή” στην Ελλάδα του… 2019!

Πάντως ο Κ. Μπογδάνος είχε ξαναχτυπήσει την κομμουνιστική Αριστερά μέσω σόσιαλ μίντια, “χειροκροτώντας” το ρίξιμο στην πυρά βιβλίου του Ιωσήφ Στάλιν.

Ιδού τι είχε ανεβάσει στο twitter:

«Λοιπόν ιεροεξεταστές και κεντροασπόνδυλα καθένας έχει δικαίωμα να καίει στο τζάκι του ότι βιβλίο θέλει. Προσωπικά δε μου αρέσει να βλέπω βιβλία στην πυρά. Από την άλλη, το να καις τον Στάλιν δε σε κάνει απαραίτητα φασίστα. Σε κάνει και μια χαρά αντιολοκληρωτιστή δημοκράτη». Αυτό έγραψε ο Μπογδάνος και ο πνευματικός κόσμος της χώρας, βάστηξε την αναπνοή του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:19