19/02/2020 03:05:53

Πλήρωνε γυναίκες για να κακοποιούν παιδιά και να το μεταδίδουν live στο διαδίκτυο

Πλήρωνε γυναίκες για να κακοποιούν παιδιά και να το μεταδίδουν live στο διαδίκτυο - Media

 

Ένας παιδεραστής ομολόγησε ότι πλήρωσε δύο γυναίκες για να κακοποιούν ανήλικα παιδιά στο διαδίκτυο για τη δική του ευχαρίστηση, στη Μ. Βρετανία.

Ο 30χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Dean Petley έδωσε πάνω από 3.340 ευρώ για τις γυναίκες που γνώρισε σε ιστότοπο υπηρεσιών ενηλίκων για να τραυματίσουν τα θύματα ηλικίας κάτω των 13 ετών.

Πλήρωσε την Jodie Little - η οποία αποκαλούσε τον εαυτό της «διαβολική σκύλ@ 666» - 830 ευρώ στο διάστημα Ιανουαρίου 2017 Φεβρουαρίου 2018 για να παρακολουθήσει την σεξουαλική κακοποίηση δύο μικρών παιδιών.

Η Jodie Little φυλακίστηκε τον Αύγουστο για 12 χρόνια και τέσσερις μήνες για τα άρρωστα εγκλήματα που διέπραξε.

Ο 30χρονος κατέβαλε στη δεύτερη γυναίκα 2.543 ευρώ σε διάστημα τριών ετών για να παρακολουθήσει την σεξουαλική κακοποίηση ενός νεαρού κοριτσιού.

Οι έρευνες της Εθνικής Υπηρεσίας για την Εγκληματικότητα (NCA) εντόπισαν την Jodie Little, η οποία παρείχε υπηρεσίες webcam σε παιδόφιλους για να βλέπουν την κακοποίηση ζωντανά.

Είχε διαπράξει τα αδικήματα στα Κατεχόμενα της Κύπρου, όπου έμενε τότε.

Ο 30χρονος συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο, αφού αναγνωρίστηκε ως ένας από τους πελάτες της Little.

Οι ηλεκτρονικές συνομιλίες που αποσπάστηκαν από τον υπολογιστή της Little έδειξαν ότι ο Petley απαίτησε να εκτελεί σεξουαλικές πράξεις μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.

Η Little είχε στείλει 10 αρχεία στον Petley, σε ένα από τα οποία έδειχνε τη σεξουαλική κακοποίηση ενός πολύ μικρού παιδιού και μιλούσε για τον βιασμό ενός άλλου παιδιού.

Οι έρευνες στον σκληρό δίσκο του Petley έδειξαν ότι παρακολουθούσε μια άλλη γυναίκα που κακοποιούσε ένα νεαρό κορίτσι.

Πέντε άσεμνες εικόνες παιδιών βρέθηκαν επίσης στον δίσκο.

Ο Petley κρίθηκε ένοχος για 11 κατηγορίες στο Isleworth Crown Court.

Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με πολυετή φυλάκιση όταν θα καταδικαστεί τον επόμενο μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.