search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Sin Boy-Παντελίδης: Μετά τις αναρτήσεις θαυμασμού η οικογένεια του έδωσε άδεια να χρησιμοποιήσει τραγούδια του Παντελή (Video)

09.10.2019 07:25
Sin Boy-Παντελίδης: Μετά τις αναρτήσεις θαυμασμού η οικογένεια του έδωσε άδεια να χρησιμοποιήσει τραγούδια του Παντελή (Video) - Media

 

Ψηλά στη λίστα των  τραγουδιών που ακούγονται στο Youtube παραμένει το Desole του Sin Boy. Ένα τραγούδι που έχει χαρακτήρα «επαναστατικό» μιας και έρχεται μετά τις «ανησυχητικές» αναρτήσεις του καλλιτέχνη στο instagram. 

Το κομμάτι ανέβηκε οπτικοποιημένο στο You Tube στις 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι τώρα έχει περάσει το ένα εκατομμύριο views. Στην αρχή ο Sin Boy χρησιμοποιήσει απόσπασμα από το πασίγνωστο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Τα σχοινιά σου (Μένω εδώ)». 

Στο βίντεο κλιπ ο Sin boy, περπατάει κρατώντας ένα κασετόφωνο, από τα ηχεία του οποίου ακούγεται ο Παντελής Παντελίδης να ερμηνεύει το ρεφρέν από το «Τα σχοινιά σου».

Μια κίνηση που ήρθε δύο εβδομάδες μετά αναρτήσεις θαυμασμού του Sin Boy για τον Παντελίδη. Ο νεαρός ράπερ είχε μιλήσει για δολοφονία του Παντελίδη και όχι για τροχαίο δυστύχημα, οι αναρτήσεις του στο intstagram έδειχναν θαυμασμό. «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε επειδή τράκαρε μεθυσμένος», αυτά τα λόγια του ράπερ ερμηνεύτηκαν άσχημα από μεγάλη μερίδα του τύπου ενώ με λίγη παρατηρητικότητα είναι ξεκάθαρο ότι η ανάρτηση αυτή είναι ειρωνική καθώς όπως λέει ο ερμηνευτής του MAMA στο Desole τον «Παντελίδη τον φάγανε». Επανειλημμένα ο νεαρός καλλιτέχνης έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Παντελή Παντελίδη, δηλώνοντας μάλιστα και μεγάλος θαυμαστής του.

Ο αδερφός του τραγουδιστή Τριαντάφυλλος Παντελίδης επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρώτο Θέμα ότι η οικογένεια ήταν ενήμερη και ότι ο Sin Boy πήρε την άδεια να εντάξει το συγκεκριμένο απόσπασμα στο τραγούδι του.

«Ναι, περίπου…» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ο Sin Boy χρησιμοποίησε νόμιμα την σύνθεση του αδερφού του, που ήταν και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:31