19/01/2021 16:57:41

Δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν και έκαναν άγριο σεξ μέσα στο αεροπλάνο μπροστά στα μάτια των συνεπιβατών τους

Δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν και έκαναν άγριο σεξ μέσα στο αεροπλάνο μπροστά στα μάτια των συνεπιβατών τους   - Media

 

Η πτήση από το Δουβλίνο προς την Σμύρνη, ήταν αρκετά επεισοδιακή. Πολλοί επιβάτες καθώς έμπαιναν και μέχρι να πάνε να καθίσουν έβλεπαν ένα ζευγάρι να ερωτοτροπεί στα καθίσματα. Αφού είχε απογειωθεί αρκετή ώρα το αεροπλάνο, πολλοί άκουσαν τον άνδρα να λέει: «Τι μου έδωσε ο Θεός τα αρχ@@ια ενά δεν τα χρησιμοποιώ και σε μια πτήση» και σε ελάχιστο χρόνο το ζευγάρι είχε ξαπλώσει στον διάδρομο και άρχισε να κάνει παθιασμένο σεξ μπροστά στα μάτια όλων.

Ο κόσμος δεν μπορούσε να διασχίσει τον διάδρομο για να πάει στην τουαλέτα. Μητέρες έκλειναν τα μάτια των παιδιών τους να μην βλέπουν ενώ ο πιλότος ενημέρωσε το αεροδρόμιο της Σμύρνης. Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο αστυνομικοί συνέλαβαν το ζευγάρι.

Μετά τους ελέγχους στοιχείων οι αρχές άφησαν το ζευγάρι ελεύθερο το οποίο πήγε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο της Σμύρνης και να χαρεί τον έρωτα του.

Η εταιρία από την πλευρά της δήλωσε ότι έχει μηδενική ανοχή σε όσους διαταράσσουν τις πτήσεις της και απαγόρευσε στο ζευγάρι να ξαναμπεί στα αεροπλάνα της.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.