search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:45
MENU CLOSE

Ψύχωση: Ζωντανή μετάδοση της επίθεσης στη συναγωγή έκανε ο δράστης (Video)

09.10.2019 18:19
Η Halle Berry είναι φέτες (Photo) - Media

 

Εφιαλτικές μνήμες από την πολύνεκρη επίθεση λευκού ρατσιστή στη Νέα Ζηλανδία φέρνουν στο μυαλό τα στοιχεία από την αιματηρή επίθεση σε συναγωγή στη Γερμανία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως ο νεοζηλανδός «χασάπης», έτσι και ο δράστης της σημερινής επίθεσης στην πόλη Χάλε της Γερμανίας πραγματοποίησε ζωντανή μετάδοση (livestreaming) της δράσης του, σύμφωνα με τον Independent και το Focus.
 
Όπως υπογραμμίζει το Focus στο βίντεο το οποίο μεταδόθηκε σε game site φαίνεται να φτάνει στο κέντρο της πόλης. Προσπαθεί να μπει στη συναγωγή και στη συνέχεια πυροβολεί αδιακρίτως στον δρόμο.
 
Στη συνέχεια οδηγεί σε ένα εστιατόριο και ανοίγει ξανά πυρ. Έπειτα από 35 λεπτά το livestreaming ολοκληρώθηκε.
 

Σύμφωνα με τον Independent ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να πραγματοποίησε την επίθεση, μιλώντας στα αγγλικά περιέγραψε τον εαυτό του ως «άγνωστο» και είπε ότι είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος.
 
Όπως αναφέρει ο Independent στη συνέχεια σημειώνει «ότι ο φεμινισμός είναι η αιτία της πτώσης του ποσοστού γεννήσεων στη Δύση» κάτι που σύμφωνα με όσα λέει «προκαλεί τη μαζική μετανάστευση» πριν καταλήξει ότι «ρίζα όλων των προβλημάτων είναι οι Εβραίοι».
 
Σε ό,τι αφορά στην ταυτότητα του δράστη, όπως αναφέρει η Bild πρόκειται για 27χρονο νεοναζί Γερμανό και σε αντίθεση με όσα ανέφεραν νωρίτερα τα γερμανικά ΜΜΕ έδρασε μόνος του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:44