search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:36
MENU CLOSE

Κρήτη: «Αδιάβαστους» έπιασε τους δημάρχους η Δόμνα Μιχαηλίδου – Πώς τους «μάλωσε»

11.10.2019 07:37
4861089.jpg

 

Πιάστηκαν… “αδιάβαστοι” οι δήμαρχοι στη χθεσινή σύσκεψη με την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου και οι υπόλοιποι δήμαρχοι που παρέστησαν, ζήτησαν να μάθουν από την υφυπουργό πόσα ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενούνται σε ξενώνες ανά δήμο κι ανά νομό της χώρας.

Σύμφωνα με το cretalive, η κ. Μιχαηλίδου αντέδρασε ευγενικά. Τους έδειξε ένα χάρτη και τους απάντησε ότι τους έχει στείλει σχετικό e-mail πετώντας παράλληλα ένα καρφί: «Μάλλον δεν κάνατε homework»

Το παράπονο, περί μη… “homework”, έμελλε να είναι και η… κατακλείδα της σύσκεψης!

Πρώτος απ’ όλους ο δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της ΠΕΔ Βασίλης Λαμπρινός κι ελάχιστα πιο μετά ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων κι επικεφαλής της Αναπτυξιακής Μανώλης Κοκοσάλης, δεσμεύτηκαν προσωπικά στην Υφυπουργό Εργασίας ότι θα κάνουν… «homework».

Μόλις γίνει η επαρκής …μελέτη, θα συνεδριάσει και η ΠΕΔ για να πάρει τις αποφάσεις της -τέλος Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη, όπως δήλωσε ο κ. Λαμπρινός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:35