search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:55
MENU CLOSE

Περιοδεία Τσίπρα στην Αχαΐα

13.10.2019 17:05
Περιοδεία Τσίπρα στην Αχαΐα - Media

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τη Δευτέρα και Τρίτη (14 και 15 Οκτωβρίου) θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Αχαΐα, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί την Ακράτα, το Αίγιο, τον Σκιαδά Τριταίας με τελευταίο σταθμό της πρώτης ημέρας την Πάτρα.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα, θα συναντηθεί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών με το προεδρείο του Συλλόγου και την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου, με βασικό θέμα συζήτησης την ακύρωση από τη κυβέρνηση της Ν.Δ. της ίδρυσης Νομικής Σχολής στη Πάτρα. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα.

Το βράδυ στις 7.30 στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:48