10/08/2020 21:30:22

Λουκέτο σε αγροτικό συνεταιρισμό της Θεσσαλίας - Άφησε ακάλυπτες σημαντικές οφειλές

Πώς θα μετακινούνται οι αγρότες – Αναλυτικές οδηγίες - Media

 

Λουκέτο υπό το βάρος των χρόνιων οικονομικών προβλημάτων του έβαλε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαμπάκας αφήνοντας ακάλυπτες σημαντικές οφειλές στην αγορά και στις τράπεζες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, στο ράδιο Ζυγός των Τρικάλων, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Λύπας, στον Συνεταιρισμό μπαίνει πλέον εκκαθαριστής καθώς η επιχείρηση οδεύει προς το λουκέτο.

Όπως διευκρίνισε, η γενική Συνέλευση και ο εκκαθαριστής είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν για το μέλλον του Συνεταιρισμού, ενώ όσον αφορά τους εργαζόμενους την απόφαση για το μέλλον τους θα λάβει εξ΄ολοκλήρου ο εκκαθαριστής.

Όσοι εμπλέκονται με την Ένωση γνωρίζουν, είπε ο κ. Λύπας, “τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και τις προσπάθειες που έγιναν για να σωθεί. Βρήκαμε τοίχο στην πρώην Αγροτική Τράπεζα και σε συνδυασμό με την συρρίκνωση των αγροτών φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο συνεταιρισμός έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία και ελπίζουμε, ότι όλοι θα πάρουν τα χρήματα που χρωστάει. Δεν οφείλουμε σε κανέναν αγρότη, μόνο σε προμηθευτές και τράπεζες”, υποστήριξε ο κ. Λύπας. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.