search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Στ. Κούλογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να εκβιάσει τις πολιτικές εξελίξεις το 2014

14.10.2019 11:24
Στ. Κούλογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να εκβιάσει τις πολιτικές εξελίξεις το 2014 - Media

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν προετοιμασμένος να αναλάβει την εξουσία το 2015 δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, εκφράζοντας την άποψη πως δεν έπρεπε να υπάρξει «εκβιασμός των πολιτικών εξελίξεων» το 2014.

«Έπρεπε ο Σαμαράς να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά. Δηλαδή να πάρει αυτός όλα τα μέτρα. Ή θα έπεφτε ή αν δεν έπεφτε, θα έχανε τις εκλογές στο τέλος του 2015. Ο Σαμαράς είχε πει ότι θα προκήρυσσε εκλογές νωρίτερα.

Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε προετοιμαστεί καλύτερα, θα είχε αξιοποιήσει το χρόνο και δεν θα είχε χρειαστεί να κάνει συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, που αποδείχθηκε πολιτικά δαπανηρό» ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One Channel.

Αναγνώρισε παράλληλα πως «ασφαλώς έγιναν λάθη» εξηγώντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά ξεπήδησε τότε λόγω της χρεοκοπίας της χώρας και της πολιτικής κρίσης». «Όλοι οι νέοι κάνουν λάθη. Στη δημόσια διοίκηση κυριαρχούσαν τα δύο μεγάλα κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε επαρκείς προσβάσεις ούτε εμπειρία» είπε.

Ερωτηθείς για την ψήφο των απόδημων τόνισε πως πρέπει να ψηφίζουν ειδικά οι άνθρωποι της νέας γενιάς που έφυγαν εξαιτίας της κρίσης τα τελευταία χρόνια, χωρίς όμως να αλλοιώνεται το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα.

«Έχουμε δεσμούς με τους Έλληνες που έφυγαν πριν πολλά χρόνια. Όμως ένας μετανάστης δεύτερης γενιάς, που δεν έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα ενδεχομένως ούτε γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα» παρατήρησε.

Ο κ. Κούλογλου τάχθηκε κατά της επιστολικής ψήφου, ενώ σχολιάζοντας για τη στάση του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε έκπληκτος για τη «ριζική στροφή του ΚΙΝΑΛ». «Αυτή η στροφή της κ. Γεννηματά δεν είναι νέα.

Το ΚΙΝΑΛ συμπεριφέρεται σαν συμπολίτευση. Αν συνεχίσει έτσι, θα μείνεις χωρίς ψήφους» πρόσθεσε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24