search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:19
MENU CLOSE

Διαταγή Ερντογάν: Θα οδηγείτε ΜΟΝΟ αυτό το αυτοκίνητο (Photo)

14.10.2019 16:25
Διαταγή Ερντογάν: Θα οδηγείτε ΜΟΝΟ αυτό το αυτοκίνητο (Photo) - Media

 

Τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης χρησιμοποιούν ως τώρα Audi και τα συμβόλαια μίσθωσης για αυτά τα αυτοκίνητα λήγουν σε περίπου δύο μήνες.

Η νέα τουρκική μονάδα παραγωγής της Volkswagen στην Τουρκία θα κατασκευάζει την επόμενη γενιά Passat και Skoda Superb από το 2022.

Σύμφωνα με το Newsauto.gr μετά την απόφαση της VW Group να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο στην Τουρκία, ο πρόεδρος της χώρας Recep Tayyip Erdogan αποφάσισε και επέβαλε στους επιτελείς του να οδηγούν Volkswagen Passat.

Αρχικά, αυτό θα περιλαμβάνει μόνο 19 αυτοκίνητα προς αντικατάσταση (από τα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος) αν και οι πληροφορίες μιλούν πως η παρότρυνση αυτή θα αποτελέσει προηγούμενο και παράδειγμα για πολλούς άλλους αξιωματούχους αλλά και μέλη του κόμματος οι οποίοι θα αλλάξουν αυτοκίνητο.

Το εργοστάσιο βρίσκεται 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σμύρνης στη δυτική ακτή της Τουρκίας και θα έχει μέγιστη ετήσια παραγωγική ικανότητα 300.000 οχημάτων. Η απόφαση της VW να ανοίξει αυτό το εργοστάσιο θα δημιουργήσει περίπου 5000 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο και στους γύρω προμηθευτές σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της Τουρκίας.

Αναφέρεται ότι περίπου τα δύο τρίτα του όγκου παραγωγής του θα είναι VW Passat και θα είναι προς εξαγωγή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:18