search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:58
MENU CLOSE

Τους έπιασε στα πράσα να κάνουν σεξ δημοσίως και τους τρόλαρε με τη φωνή του γνωστού παραγωγού του BBC (Videos/Photos)

15.10.2019 08:51
Τους έπιασε στα πράσα να κάνουν σεξ δημοσίως και τους τρόλαρε με τη φωνή του γνωστού παραγωγού του BBC (Videos/Photos) - Media

 

Ο David Attenborough είναι ίσως από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του BBC που όλοι έχουμε ακούσει στην τηλεόραση από τα δεκάδες ντοκιμαντέρ που έχει γυρίσει. Ο David με τη βαθιά Αγγλική φωνή του περιγράφει εκπληκτικά σε κάθε ντοκιμαντέρ το ζωικό βασίλειο.

Ο Ντένις Σμιθ επέστρεφε στο σπίτι του όταν άκουσε σε ένα στενάκι δίπλα από μια εκκλησία πνιχτές κραυγούλες. Γεμάτος περιέργεια πλησίασε και είδε ένα ζευγαράκι να κάνει σεξ μέσα στο δρόμο. Έβγαλε το κινητό του και απανθανάτισε τη στιγμή.

 

Στη συνέχεια τρόλαρε το ζευγάρι σε ένα κλιπ που έφτιαξε και έβαλε το φωνή του David Attenborough να το σπικάρει από παλαιότερα ντοκιμαντέρ του.

«Εδώ βλέπουμε ένα σπάνιο τελετουργικό ζευγαρώματος μεταξύ ενός ιπποπόταμου και ενός ρινόκερου» Και το κλιπ που ανέβηκε στο facebook συνεχίζει: «Σήμερα στον πλανήτη Γη στο Barnsley, Wellington Street, έχουμε ένα σπάνιο τελετουργικό ζευγαρώματος», δίνοντας έτσι και τα ακριβή στοιχεία της τοποθεσίας όπου έκανε τσακωτό το ζευγαράκι.

Το κλιπ παρέμεινε στο facebook επι μια μέρα μέχρι το ίδιο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να το κατεβάσει επειδή ήταν αντίθετο στην πολιτική του περί σεξουαλικών σκηνών.

Δείτε και θυμηθείτε ποιος είναο ο γνωστός παραγωγός του BBC

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:57