search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Έσφαξε με κουζινομάχαιρο τη σύντροφό του – Ζήλευε που η μητέρα της έβγαινε με άλλον (Photo)

15.10.2019 16:16
Έσφαξε με κουζινομάχαιρο τη σύντροφό του - Ζήλευε που η μητέρα της έβγαινε με άλλον (Photo) - Media

 

Ομολόγησε πώς έδεσε μια νεαρή κοπέλα πριν την σκοτώσει με ένα κουζινομάχαιρο.

Ο 49χρονος Jason Farrell πέρασε μια ώρα γράφοντας το «επίπονο» έγγραφο με τις τρομακτικές λεπτομέρειες για το πώς φέρεται να δολοφόνησε την 22χρονη Sammy-Lee Lodwig, στο Σουόνσι της Ουαλίας.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 49χρονος την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου «βάναυσα, ανελέητα και επανειλημμένα» στο υπόγειο του.

Ο εισαγγελέας Mike Jones QC δήλωσε: «Ενώ ήταν υπό κράτηση, ο Farrell ζήτησε από έναν αστυνομικό στυλό και χαρτί για να γράψει μια ομολογία. Είναι ένα ανατριχιαστικό έγγραφο και χρησιμοποιεί τη λέξη δολοφονία.

«Σε αυτό έλεγε ότι άντεξε αρκετά και ότι θα τη σκότωνε μαχαιρώνοντάς τη στο πρόσωπο και τον λαιμό», πρόσθεσε.

Ο Farrell εγκατέλειψε τη Sammy-Lee μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά του στο Swansea στις 23 Απριλίου πριν ειδοποιήσει ήρεμα έναν γείτονα: «Τη σκότωσα».

Η αστυνομία και τραυματιοφορείς έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν τη Sammy-Lee ακόμα ζεστή και σε εμβρυϊκή στάση, πανω σε κρεβάτι με τραύματα στο κεφάλι, το λαιμό και το στήθος.

Έφερε πληγές από μαχαίρι στα χέρια της, ενώ προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της από τον Farrell, που ήταν οπλισμένος με το κουζινομάχαιρο.

Ο Farrell ήταν χρήστης ναρκωτικών και γνώριζε από μικρή τη Sammy-Lee, όταν είχε σχέση με τη μητέρα της Sarah Lodwig.

Συναντήθηκαν ξανά μετά από χρόνια αργότερα όταν η κοπέλα ζήτησε βοήθεια γιατί την ακολουθούσε ένας άντρας.

Ακόμη, ο Farrell ήταν σε σχέση με μια γυναίκα που ονομάζεται Lisa Ballard, και κατηγορούσε τον εαυτό του για την αυτοκτονία της το 2015 εξαιτίας  του τρόπου ζωής του, επειδή έκανε χρήση ναρκωτικών και την απατούσε.

Το δικαστήριο άκουσε τη Φάρελ να ονομάζεται Λίζα Μπάλαρντ και κατηγορούσε τον εαυτό της για αυτοκτονία το 2015 λόγω του τρόπου ζωής της που παίρνει τα ναρκωτικά και τις υποθέσεις.

Η Sammy-Lee ήταν 22 ετών όταν επανασυνδέθηκε με τον Farrell κι άρχισαν να έχουν σεξουαλική σχέση.

Αλλά ο Farrell ζήλευε τη μητέρα της 22χρονης γιατί συναντούσε έναν άντρα από το Λίβερπουλ που ονομάζεται Christopher Maher.

Ο Farrell χρησιμοποίησε ρούχα και υφάσματα για να δέσει την Sammy-Lee στο υπόγειο του, τον περασμένο Απρίλιο.

Σε τηλεφώνημα σε φιλικό πρόσωπο ,είπε: «Τη σκότωσα. Άντεξα αρκετά. Δεν θα σταματούσε να μιλάει για τη Λίζα, έτσι την έσφαξα».

Ο Farrell αρνείται τις κατηγορίες για δολοφονία και η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:28