26/02/2020 05:35:13

Ελένη Καστάνη: «Ο Σεφερλής είναι ο μεγαλύτερος λαϊκός κωμικός των τελευταίων χρόνων»

Ελένη Καστάνη: «Ο Σεφερλής είναι ο μεγαλύτερος λαϊκός κωμικός των τελευταίων χρόνων» - Media

 

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Καστάνη στο People μιλώντας μεταξύ άλλων για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής αλλά και τις συνεργασίες της.

Τριάντα πέντε χρόνια πορείας στον πιο «δύσκολο, αλλά και γοητευτικό δρόμο» όπως δηλώνει και η ίδια.

Φέτος απολαμβάνει επί σκηνής έναν ρόλο οικείο στη δική της πραγματικότητα, αυτόν της μητέρας, στο έργο Μαμά, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν, ενώ παράλληλα

θα τη δούμε και στη μεγάλη οθόνη, στην πρώτη της συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή, στην ταινία Χαλβάη 5-0.

Μια συνεργασία που όπως δηλώνει η ίδια, ήθελα πολύ να κάνει καθώς θεωρεί τον Μάρκο Σεφερλή ως τον μεγαλύτερο κωμικό των τελευταίων χρόνων.

«Ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Μάρκο, γιατί σέβομαι το ταλέντο του. Ομολογώ ότι πρόσφατα τον είδα πρώτη φορά στο θέατρο. Τον είχα δει στην τηλεόραση, όπου προβάλλονταν οι παραστάσεις του, αλλά από κοντά όχι. Σε κάποια πράγματα μπορεί να διαφωνώ, όπως, για παράδειγμα, στο ότι είναι τέσσερις ώρες η παράστασή του. Του το λέω και γελάει» δηλώνει και συνεχίζει:

«Πάντα έλεγα ότι ο Σεφερλής είναι ο μεγαλύτερος λαϊκός κωμικός των τελευταίων χρόνων. Κανείς μας δεν έχει αυτό το λαϊκό έρεισμα που έχει ο Μάρκος. Κανείς μας δεν εισπράττει τη λατρεία του λαού, όπως εκείνος. Είναι τυχαίο αυτό; Ερωτώ» είπε μεταξύ άλλων.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.